Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

''In eerste instantie weet je niet zo goed wat je te wachten staat als je gaat stagelopen bij een bedrijf dat bestaat uit fotostudios. Maar juist de kleinschalige en dynamische cultuur die in het bedrijf hangt maakt de stage erg leuk! Het gave van de stage is dat je met van alles bezig houdt, van recruitment, learning & development, functioneringsgesprekken tot het ontwerpen van bonusregelingen. En dat alles in een jonge en gezellige omgeving! Dus als je veel wilt leren en ondertussen nog een leuke stage wilt hebben, kan ik Shoots & More zeker aanraden.''

Lars van Aalst - stagiaire HR
_______________________________________________________


Shoots & More heeft een (afstudeer)stage beschikbaar voor een

Stagiair(e) Human Resource Management vanaf eind Januari!

Hou je van korte lijntjes en kun je snel schakelen? En loop je niet weg voor verantwoordelijkheid? Dan heeft Shoots & More misschien een leerzame stage voor jou. Welkom bij de leukste en grootste fotostudio van Nederland!

Welkom bij Shoots & More
In 2010 zijn wij gestart in ‘s-hertogenbosch met een hele duidelijke visie: Een fotoshoot moet in beginsel vooral leuk zijn én toegankelijk voor iedereen. Vandaag de dag streven wij deze visie na op inmiddels zes locaties in Nederland. Meer dan 40 samenwerkers in onze vestigingen te Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Haarlem en recent ook Eindhoven, verzorgen de leukste fotoshoots van Nederland. Let’s capture happiness!

Jouw uitdaging
Bij Shoots & More staat de mens centraal. Hiermee bedoelen we onze gasten, maar ook zeker onze samenwerkers. Desondanks vragen wij ons af hoe wij een aantrekkelijk werkgever kunnen blijven. Aan jou de taak om je hierin te verdiepen!

Daarnaast adviseer en ondersteun je bij de uitvoering van de dagelijkse HR werkzaamheden zoals werving en selectie,
performance management, learning & development, employee engagement en nog veel meer. Tot slot heb je de vrijheid om trainingen of andere evenementen te organiseren.

Jouw profiel
● Je bent een 3e of 4e jaars HBO-student met een HR gerelateerde achtergrond
● Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar


Jouw arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende stage met veel vrijheid en ruimte voor leren. De werksfeer is informeel en je beschikt over flexibele werktijden. Daarnaast heb je veel mogelijkheden tot overleg met je begeleider en kun je rekenen op een stagevergoeding van 300 euro per maand.

Enthousiast geworden?
Mocht deze (afstudeer)stage je aanspreken, kun je contact opnemen met Jimmy van Dijk, CEO via jimmy@shootsandmore.nl of direct solliciteren via deze website.


Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Plaatsingsdatum 05-11-2018
Standplaats Hedel
Opleidingsniveau HBO
Uren 24 - 37
Niveau Student/Trainee
Dienstverband Stage
Salaris €300,- per maand
Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Overig
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden HRM, HRD, HR beleid, Werving, Selectie, Arbeidsbemiddeling, Personeelsadministratie, Administratie, Organiseren, Plannen, Sociaal, Learning & development, Opleiden, Performance, engagement

Contactgegevens

Contactpersoon Lars van Aalst

Vestigingsplaats

Solliciteer