Shoots and More

Stage Fotografie (MBO) Arnhem - Arnhem

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 26-09-2017 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Arnhem Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Stage
Uren 24 - 40 Salaris -

Voor onze vestiging in Arnhem zijn wij per februari op zoek naar een:

Stagiair(e) fotograaf
voor ons fotografie-team!Shoots & More

Shoots & More is een eigentijdse portretstudio waar beleving voor de gast centraal staat. Bij ons werken de meest spontane fotografen die er voor zorgen dat jij niet alleen mooi op de foto staat, maar ook een fantastische dag beleeft. Je houdt aan deze dag iets over wat belangrijk blijft voor een langere tijd: een vastgelegde herinnering. Dat is waar het om draait.


Wij zijn een jong bedrijf met ambities. Gestart in 2010 en uitgegroeid tot marktleider van Nederland met op dit moment vestigingen in Amersfoort, Arnhem , Breda, Den Bosch, Den Haag en Haarlem. Met 25 fotografen en jaarlijks 10 fotografie stagiaires krijgen we dit samen voor elkaar.

Meer praktijkervaring in studio fotografie doe je nergens anders op!

De functie
Als stagiair(e) bij Shoots & More assisteer je bij het reilen en zeilen van de vestiging. Je helpt o.a. mee bij het bewerken van de foto’s, je assisteert in de studio en bij de fotopresentaties. Daarnaast sta je gasten te woord, telefonisch of in de studio. Afhankelijk van je niveau en omgang met de gasten zal je richting het einde van je stage gaan oefenen in de studio. Dit is dus geen zekerheid.


Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een leerzame stage in een ambitieuze organisatie. De werksfeer is informeel en je beschikt over voorspelbare werktijden. Daarnaast heb je veel mogelijkheden tot overleg met je begeleider(s) en werk je in een fantastisch team met jonge collega’s. Wij bieden onze stagiaires graag de mogelijkheid om door te groeien. Wanneer je op niveau zit, goed in het team past en er ruimte is bekijken we samen de mogelijkheden.


Jouw profiel
Je volgt op dit moment minimaal een MBO-opleiding, relevant voor ons vakgebied. Verder ben je leergierig, communicatief en sociaalvaardig. Vanuit je opleiding dien je een stage te lopen van minimaal 24 uur per week.


Solliciteren
Mocht deze stage je aanspreken, kun je solliciteren via www.shootsandmore.nl/stage.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elise de Bruijn via Elise@shootsandmore.nl of bellen naar Shoots & More vestiging Arnhem via het telefoonnummer 026 820 02 93.

Uiterlijk 1 week na de sluitingsdatum kun je bericht van ons verwachten. Dit is 5 februari 2018.


Referentiecheck
Een referentiecheck hoort bij de selectieprocedure. Door te solliciteren geef je toestemming voor een referentiecheck. Daarnaast kan er internetresearch worden gedaan naar de sollicitant.

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Stage, Fotografie, Leerwerkplek, MBO, Fotograferen, Arnhem, Opleiding

Contactgegevens

Contactpersoon Sofie Jansen

Vestigingsplaats

Solliciteer